1. Bora Bora – Tahiti

Uiteraard opent Bora Bora deze lijst, alleen de naam van het eiland heeft al een hoog bounty-gehalte. De prachtige stranden, de adembenemende lagune en de ongelooflijk luxe resorts maken het eiland tot een van de meest populaire droombestemmingen voor op de bucket list. De uitzichten op het eiland zijn ongeevenaard. Een echte must experience.

2. Kadavu – Fiji

Uiteraard bestaat Fiji uit honderden eilanden, meer dan 332 zelfs. Een van de eilanden die als mooiste uit de bus komt is Kadavu. Dit eiland staat bekend om de prachtige stranden en de fantastische omstandigheden om te snorkelen. De combinatie van tropisch regenwoud, hagelwitte stranden en helderblauw water maken dit eiland een abslute aanrader.

3. Nalaguraidhoo – Malediven

De Malediven bestaat uit talloze prachtige bewoonde en onbewoonde eilanden. De eilanden staan bekend om de prachtige uitzichten, luxe resorts en sfeer om heerlijk te ontspannen. Een van de eilanden die zeker de moeite waard is voor het uitzicht, de prachtige stranden en heerlijk relaxen of zonnen is Nalaguraidhoo. De stranden van dit onbewoonde eiland worden als de mooiste van de Malediven beschouwd.

4. Aldabra – Seychellen

De Seychellen staan niet alleen bekend om hun prachtige stranden, op deze eilanden is flora en fauna te vinden die nergens anders op de wereld voorkomt. Het eiland Aldabra is een van de grotere eilanden en wordt beschouwd als het mooiste eiland van de Seychellen. De combinatie van unieke planten- en diersoorten met de parelwitte stranden en adembenemende uitzichten op de oceaan maken het een bijzondere mooie vakantiebestemming. Het eiland Aldabra staat niet voor niks in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

5. Kauai – Hawaii

Het Hawaiiaanse eiland Kauai staat bekend als het ‘eiland der tuinen’. Het eiland biedt alles wat je op een bounty eiland zou kunnen wensen: prachtige stranden, regenwouden, watervallen en natuurlijk de azuurblauwe oceaan. Het uitzicht op Kauai verveelt geen moment omdat het zo gevarieerd en onbeschrijflijk mooi is. De prachtige combinatie van natuurschoon en de hagelwitte stranden geven dit eiland een onmiskenbare aantrekkingskracht.

Bron: skyscanner

Travelable Travelable

Geef een reactie