Zin om lange, luie dagen door te brengen aan een 5-sterren zwembad in een luxe hotel? Werp een blik op deze zwemparadijzen. En droom niet alleen maar, maar vind de perfecte ‘duik- zon- en zwemplek’.

Hotelzwembaden horen bij een heerlijke vakantie-ervaring. Van middagen spetteren en spatteren met de kinderen tot romantisch smoezelen met z’n tweeën by the pool. Hier zijn 5 zwembaden met adembenemende uitzichten om je te verleiden tot een last-minute break of om je alvast te laten inspireren voor aankomende zomer (of wellicht die van 2016).

 1. Mauritius
  Een favoriet onder pasgetrouwden op huwelijksreis; Mauritius is de perfecte plek om lekker lang en lui op het strand te liggen. Maak hier volop selfies en poseer samen bij een van de vele infinity pools die de hotel op het eiland hebben.
 2. Bahia, Brazilië
  Copacabana mag dan Brazilië’s beroemdste strand zijn, maar Bahia is gezegend met prachtige zandstranden zonder massa’s mensen. Je kunt ook de kust inruilen voor een fraai hotel of een eco-resort in dit deel van Brazilië. Dat betekent genieten van de zon zonder dat je drukt hoeft te maken of je een plek vindt voor je handdoek.
 3. Malediven
  Ga richting de evenaar en ervaar het paradijs op aarde dat Maldiven heet. Neem een duik onder water of zie rustig op het strand de wereld aan je voorbij trekken. Hoe je je dagen ook vult, wees er zeker van dat je geniet van een luxe hotel.
 4. Koh Tao, Thailand
  Het kleine eiland Koh Tao stond lang bekend als uitermate mooie duiklocatie. Pak je kans om schildpadden en clownsvissen te spotten. Als je liever in water zwemt zonder beestjes en vreemde wezens, plons dan bij de luxe resorts op het eiland in hun heerlijke zwembaden.
 5. Fajardo, Puerto Rico
  Bekend als ‘de stad die de zon van de Caribbean bezit’. Puerto Rico belooft lange, luie stranddagen en perfect zwembadweer. Als deel van de VS is dit kleine, paradijselijke eiland gevuld met Caribische en Zuid-Amerikaanse charme wat het tot een perfecte verwegbestemming met tropische twist maakt.Bron Skyscanner
Travelable Travelable

Geef een reactie